Drumfanfare TTH - "Dit wordt genieten geblazen"

"Dit wordt genieten geblazen"

Nog maar één repetitie te gaan, en dan is het moment daar voor de muzikanten van Drumfanfare TTH: het tweejaarlijkse Voorjaarsoncert in Hazeswoude-Dorp, aanstaande zaterdag. Maar de formatie is er klaar voor. Ook het instructieteam van de club heeft er het volste vertrouwen in, zo blijkt uit de woorden van instructeur Daan Cornelissen: “Dit gaat een hele mooie avond worden.”

Op een andere locatie dan eerdere edities kiest Drumfanfare TTH wel voor de beproefde succesformule: moderne popsongs spelen, maar ook meer klassieke werken, statige marsen en muziek waarop je mee wil dansen.

“We pakken inderdaad uit met een gevarieerd repertoire, zoals het publiek inmiddels van ons gewend is,” vertelt Cornelissen. “Maar we hebben voor dit concert ook weer nieuw materiaal ingestudeerd. Een paar van die nummers vormen misschien wel de hoogtepunten van het programma. Welke nummers het precies zijn houd ik nog even in het midden, maar het wordt voor de muzikanten én het publiek genieten geblazen.”

Het Voorjaarsconcert van Drumfanfare TTH vindt aankomende zaterdag 7 maart plaats in De Korenaar, Dorpsstraat 183 in Hazerswoude-Dorp. Om 20.00 uur start het concert, inloop vanaf 19.30 uur. Een kaartje kost 6 euro en is verkrijgbaar door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En voor wie zich al zorgen begon te maken; op zondagochtend 8 maart vindt er in de Korenaar gewoon weer een reguliere kerkdienst plaats.